Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szilveszter Kupa 2008

2008.12.29

 

Csoportmeccsek:

 

Moby - Délinfó 2-0 (0-0)

Gólsz: Előd, Donát

Érezhető volt már pár perc után, hogy van keresni valónk az első osztályú Délinfó ellen. Építgettük a támadásokat és több helyzetet is kidolgoztunk, de sajnos a helyzeteink kimaradtak.
Fordulás után sem változott a helyzet és inkább nekünk állt a meccs. Már a végefelé jártunk és kezdtünk megelégedni az 1ponttal, amikor egy Délinfó szögletet követően mintaszerű kontrával vezetést szereztünk. Ezután kitámadtak és nekünk meg sikerült még egy kontragólt lőnünk.

 

Moby - Grotto 2-1 (0-1)

Gólsz: Donát, ?

A negyedik kalapos csanádiakról gondoltuk, hogy papírforma győzelemnek kell születnie. Bár nem egy rossz csapat ez a Grotto és még egy jó kapusok is van Kazi személyében, azért sikerült legyűrnünk őket.

 

Moby - Krizsán 1-6 (1-0)

Gólsz: öngól

Az első helyért játszottunk a keményfejű Krizsánékkal. Az első félidő elején összehoztak valahogy egy öngólt hátul és utána még Pecának is volt egy nagyobb lehetősége. Hátul pedig remekül védekeztünk, még egy 2perces emberhátrányt is kivédekeztünk.
A második félidőre már több hiba csúszott be hátul és ők is pontosabban lőttek. Gyorsan bekaptunk 3-at- Aztán próbáltunk nyiltabban játszani, de nem tudtunk gólt lőni. Közben meg bekaptunk még 3-at.
Talán, ha sikerül a második félidőben is agresszívan védekezni, akkor meg lehetett volna az X.

 

Csoportvégeredmény

1.Krizsán Villszer 9p
2.Moby 6p
3.Délinfó 3p
4.Grotto 0p

 

8 közé jutásért a Mixerrel játszottunk, aki szintén második lett csoportjában 5ponttal.

Moby - Mixer 3-2 (1-1)

Gólsz: Donát 2, Gaben

A Mixerben leginkább Hegyi Feri játékában bízott, de őt viszont remekül lefogtuk hátul. Kiegyenlített volt a játék az első félidőben, nekünk is voltak helyzeteink, de hátul is derekasan helytálltunk. A félidő végefelé befújtak egy szabadot 8méterrel a kapunktól, amihez 3fős sorfalat állítottunk... így volt kinek legurítani lövésre a labdát, jobb oldalról kapásból ki is lőtték a hosszú felső sarkot. De nem törtünk össze és közvetlen a félidő vége előtt Peca lőtt kapura egy szabadrúgést elég messziről, amibe Donát még belepiszkált a kapu előtt és így 1-1-el fordulhattunk.
A 2.félidőben folytattuk az egységes, jó játékunkat. Donát remekül passzolt el egy szabadrúgást a rosszul felálló sorfal mellett. Ezután beálltunk védekezni, ők meg nyomtak rendesen. Egy gólt azért bekaptunk 2-2. Szerencsére éreztük, hogy jobbak vagyunk és nem fogadtuk el az X-et, hanem mentünk előre. A vége előtt picivel Gaben vágott be egy lövés után kipattanó labdát a Mixeresek kapujába, ami a győztes gólt jelentette számunkra.

Ezen a meccsen igazán küzdött mindenki! Zsibi, Gál, Rudi, Száncsó, Előd, Donát, Peca, Gaben, Csabi és persze én is ott voltam. Egyedül Márkó nem tudott jönni meló miatt.

 

A 4 közé jutásért azzal a Lux juniorral játszottunk, akik a Bálinttal felálló, kupaesélyes Palace-t búcsztatták.

Moby - R4Lux junior 0-3

 

Sajnos erre a meccsre nem tudtam menni, mert vmi vírus ledöntött teljesen. Száncsó és Márkó sem ért oda elfoglaltság miatt.
De akik ott voltak derekasan helytálltak és ez a 3 kapott gól talán túlzás. Az elsőt mindjárt az elején bekaptuk egy rosszul felállított sorfal miatt, a másodikat meg 2-3-an vezették rá Gálra és kijátszották. Persze jobb volt a Lux és ők el is meneteltek a döntőig.

 

Összeségében 5 meccsen 3győzelem és 2 vereség, amit a döntős csapatoktól szenvedtünk el. Amúgy a Kupát a Krizsán nyerte a Luxosok ellen hosszabbítás után.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.